AvtoSpravki.com - Електронен каталог за автомобили, автосервизи,
aвтокъщи, тунинг, авточасти, пътна помощ, транспортни услуги,
автошколи, шофьорски курсове, авто портали, авто аксесоари, под наем

Добавяне на сайт в каталога

Добавянето на връзки към каталога и регистрацията на потребители в сайта са безплатни. Добавянето на връзки към
каталога не изисква потребителя да има регистрация в сайта. Подредбата на сайтовете в каталога се извършва, като сайтовете по подразбиране се класират съобразно техния Google Page Rank. Всеки потребител, според собствените си желания, може да преподреди списъка със сайтовете като възможните подредби са: - по брой посещения; - по азбучен ред.

ИЗБРАНИ ВРЪЗКИ на каталога

Към всяка категория съществува масив от `избрани връзки`. Сайтовете от този масив се зареждат преди всич ки останали връзки в дадената категория. За да бъде добавен даден сайт в `избрани връзки` неговия администратор трябва да постави в кода на сайта линк към www.avtospravki.com. Кодът на линка, който трябва да се постави е:

АвтоСправки - Електронен каталог за автомобили

Адресът на който е поставен линкът се въвежда във формата за регистрация. След изпращането на заявката за регистрация се извършва автоматична проверка, дали реципрочният линк е правилно поставен. Ако всичко с линка е наред и той функционира предложения сайт автоматично ще бъде добавен в `Избрани връзки` на съответната категория в каталога. Ако линкът е неправилно конфигуриран при попълването на формата ще се появи съобщение за грешка. Освен в съответната директория, всички избрани връзки в каталога се визуализират и при натискането на линка "Избрани връзки", намиращ се точно под списъка с категориите, на всяка страница от каталога.

VIP линк

VIP линковете се появяват в основното меню на каталога, в дясно под бутоните за навигация в сайта. VIP линковете в каталога се поставят срещу заплащане. За актуални цени и пакети за разполагане на VIP линкове и добавяне на сайт в `Избрани връзки` можете да отправите запитване на e-mail адрес: info@avtospravki.com.

Добавяне на обява

Добавянето на обяви в каталога е безплатно. Правото да добавят обяви имат само регистрираните потребители на каталога. Преди да се публикува обява в каталога тя трябва да бъде одобрена от редактор. Одобрени ще бъдат обяви, чието съдържание отговаря на тематиката на сайта.

Администраторите на www.АvtoSpravki.com не носят отговорност за невярно съдържание на обявите и не гарантират истинността им.

Обяви, за които се получат сигнали за невярно съдържание, ще бъдат изтрити и на потребителя, който ги е публикувал ще бъде наложена забрана за посещаване на каталога.

Sedo - Domains kaufen und verkaufen das Projekt avtospravki.com steht zum Verkauf Besucherstatistiken von avtospravki.com etracker® Web-Controlling statt Logfile-Analyse